Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Postkantoor Rijsenhout wordt wijkgebouw

Datum nieuwsfeit: 09-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlemmermeer


* Persberichten


* 6 april 1999

... postkantoor Rijsenhout wordt wijkgebouw

Het voormalige postkantoortje aan de Schouwstraat in Rijsenhout biedt voortaan onderdak aan diverse instanties die zich bezig houden met de leefbaarheid in de buurt. Het gaat om de politie, gemeentelijk rayonbeheer (beheer en onderhoud van de openbare buitenruimte), stichting Meerwaarde (opbouw-, jongeren- en ouderenwerk en maatschappelijk werk) en Woonmaatschappij De Vaart. Wethouder mevrouw J.M.M. van Popering verricht op vrijdag 9 april met de betrokken instanties de openingshandeling.

"Dit nieuwe wijkgebouw is een mooi voorbeeld van hoe we in Haarlemmermeer omgaan met integraal buurtbeheer. Verschillende instanties die werkzaam zijn in de buurt zetten we bij elkaar, zodat de onderlinge samenwerking sneller en beter wordt. Voor de bewoners is het wijkgebouw een laagdrempelige voorziening waar ze gemakkelijk voor allerhande zaken terecht kunnen", aldus wethouder Van Popering.
De verschillende instanties houden regelmatig spreekuren waar bewoners terecht kunnen met vragen, opmerkingen en klachten. Het wijkgebouw is gevestigd aan de Schouwstraat 12 in Rijsenhout en het algemene telefoonnummer is (0297) 367661.
De opening wordt verricht tijdens een bijeenkomst in dorpshuis De Reede, Schouwstraat 14. Aanvang: 16:00 uur.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie