Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 09-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Vrijdag 9 April

SIERADEN GESTOLEN UIT WONING, DEN DUNGEN

Donderdagmiddag is ingebroken in een woning aan Hooidonk in Den Dungen. Van de keuken werd een raam open gebroken. De woning werd doorzocht. Uit de woning werden enkele gouden ringen gestolen. Een stereo-installatie was klaar gezet om te worden meegenomen. De inbrekers zijn waarschijnlijk gestoord door de thuiskomst van de bewoners.

GLAASJE OP

Een 39-jarige man uit Vught heeft afgelopen nacht een boete gekregen van FL. 390,-. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Naast de boete kreeg de man ook een rijverbod. De controle vond plaats in Vught op de Breautelaan.

Een 27-jarige man uit Middelrode heeft afgelopen nacht een boete van FL. 390,- gekregen. De man reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. Naast de boete kreeg hij ook een rijverbod. De controle vond plaats in Berlicum op de Wamberg.

CAMPER GESTOLEN, HAAREN

Vanaf de Engel Witloxstraat in Haaren is de afgelopen nacht rond 01.45 uur een Mercedes 207 D kampeerauto gestolen. De auto is wit van kleur met drie blauwe strepen op de zijkant. De waarde van de auto is ongeveer FL. 55.000,-.

Het kenteken van de camper is JS-SR-10.

AUTORADIO GESTOLEN, SCHIJNDEL

Afgelopen nacht is vanuit een auto, die geparkeerd stond aan Verdistraat in Schijndel, de autoradio gestolen. Men wist in de auto te komen door een raampje open te breken.

WINKELDIEFSTAL, SCHIJNDEL

Vrijdagochtend heeft in een winkel aan de Hoofdstraat in Schijndel een winkeldiefstal plaats gehad. Twee personen, een man en een vrouw, beiden rond de 35 jaar, hadden vanuit de winkel voor ongeveer FL. 950,- aan tandpasta en opzettanden-borstels (voor elektrische tandenborstels) gestolen. De twee werden door personeel betrapt en achtervolgd. Ze wisten echter te ontkomen, met achterlating van de gestolen spullen.

SNELHEIDSCONTROLE, SCHIJNDEL

Vandaag zijn 1219 voertuigen op snelheid gecontroleerd op de Boschweg in Schijndel. Op deze weg mag 80 km/u gereden worden. Totaal 48 bestuurders zijn bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 113 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie