Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fifty-Fit '99 in Nijmegen

Datum nieuwsfeit: 11-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nijmegen

Fifty-Fit '99

Op een plezierige manier een dagje ouder worden hoeft voor niemand een probleem te zijn. Voor elke leeftijd worden er in Nijmegen gezellige en sportieve activiteiten georganiseerd. Het is vaak meer een kwestie van even weten hoe, wat en waar.
Daar is op een eenvoudige manier achter te komen: in het kader van het Internationaal Jaar van de Ouderen organiseert het Bureau Sportontwikkeling op zondag 11 april 1999 in de Jan Massinkhal van 10.00 tot 16.00 uur een sportmanifestatie speciaal voor vijftig-plussers.

Een dag voor de sportende en vooral ook voor de -nog- niet sportende senioren uit Nijmegen en omgeving. Het is de bedoeling om er een gezellige, sportieve en informatieve dag voor senioren van te maken, waar men alles te weten kan komen over activiteiten voor vijftig-plussers.
Diverse sportverenigingen, -docenten en -organisaties zullen demonstraties geven, waar men gratis deel kan nemen aan fitness, volleybal, tafeltennis, bowls, dutch tennis, countrydansen en nog veel meer. Daarnaast zullen er informatiestands zijn op het gebied van sport en gezondheid, sportkleding en -schoeisel, voeding en andere leuke activiteiten voor vijftig-plussers.

Fitheidstest
Men kan ook deelnemen aan een fitheidstest, die wordt georganiseerd in samenwerking met de Gelderse Sport Federatie. Dit is een uitgebreide test, waarin allerlei zaken zoals uithoudings- en reactievermogen, knijpkracht, lenigheid, longinhoud, gewicht, bloeddruk en vetpercentage aan de orde komen. Het aantal plaatsen voor deze test is beperkt, dus zorg dat u er op tijd bij bent. U kunt zich op de dag zelf voor deze test opgeven.
Om mee te doen aan de verschillende activiteiten heeft u makkelijk zittende kleding en sportschoenen nodig.

Voor informatie kunt u bellen naar Nicole l'Abée of Linda van der Burg tel. 3292260.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie