Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Getronics Software en RAET IT-Services bundelen krachten

Datum nieuwsfeit: 11-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Getronics

Persbericht

1 april 1999
Per 1 april jl. heeft Getronics NV aangekondigd dat Getronics Software BV en RAET IT-Services BV de krachten vergaand zullen bundelen.

Onder het label Getronics Software Solutions zullen beide software-bedrijven hun huidige activiteiten continueren. De gezamenlijke marktaanpak en gecombineerde wervingsinspanningen dienen het groeitempo van Getronics Software Solutions aanzienlijk te versnellen en de toonaangevende positie verder uit te bouwen.

Getronics Software Solutions heeft als doel de bedrijfsprocessen van haar opdrachtgevers te optimaliseren met efficiënte software-oplossingen. Het gehele software scale behoort tot ons werkveld: vanaf ontwerp, bouw en implementatie tot en met onderhoud, beheer en integratie. Getronics Software Solutions heeft specialisaties in de sectoren financiële en zakelijke dienstverlening, handel, industrie, transport, retail, media, telecom, overheden en non-profit organisaties.

Getronics Software Solutions vormt samen met meer dan 50 andere bedrijfseenheden de Getronics Groep. Met ruim 12.500 medewerkers en een omzet van 3,5 miljard gulden (EUR 1,6 miljard) is de Getronics Groep een van de grootste Europese dienstverleners in de ICT-branche. Door het complementaire karakter van de bedrijfseenheden levert zij integrale oplossingen die de processen van haar opdrachtgevers maximaal ondersteunen.


Voor meer informatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Business Communications van Getronics Sofware Solutions

Bijlmerdreef 100 - 102
1102 CT Amsterdam
tel.: 020 - 430 61 04
fax: 020 - 430 60 35
www.getronics.nl/gss/index.htm
e-mail: (p.heuzen@getronics.nl)


Getronics NV
Donauweg 10
Postbus 652
1000 AR Amsterdam
Tel. 020 - 586 14 12
Fax 020 - 586 15 68
www.getronics.nl

Copyright 1998 Getronics NV
Last update: 12 April 1999
Informatie: (info.algemeen@getronics.nl) Feedback: (webmaster@getronics.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie