Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fifty-Fit voor 50-plussers in de Massinkhal Nijmegen

Datum nieuwsfeit: 11-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Nijmegen


Fifty-Fit in de Massinkhal

Op zondag 11 april aanstaande wordt door Bureau Sportontwikkeling (voorheen afdeling Sport en Recreatie) van de gemeente een manifestatie voor vijftig-plussers in de Jan Massinkhal georganiseerd.

De bedoeling is om er een gezellige, sportieve en informatieve dag voor senioren van te maken, waar men informatie over activiteiten voor vijftig-plussers kan krijgen en ook daadwerkelijk aan verschillende sportieve activiteiten deel kan nemen. Als u als vereniging of organisatie al beweeg- of sportactiviteiten voor senioren organiseert of deze wilt gaan opstarten in de nabije toekomst, is dit een prima mogelijkheid om promotie te maken.

U kunt ook een informatiestand inrichten of een workshop organiseren, waar u de bezoekers in de praktijk met uw activiteit kennis kunt laten maken.
Voor meer informatie wordt u verzocht vóór 23 januari contact op te nemen met Bureau Sportontwikkeling, Nicole l'Abée of Linda van der Burg, tel. 024-3292260.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie