Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Reconstructie verkeersroutes centrum Nijmegen

Datum nieuwsfeit: 12-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Reconstructie Nijmegen.

* In de Van Welderenstraat, Van Broekhuysenstraat en Tweede Walstraat zijn de rijrichtingen omgedraaid.

* De Hertogstraat is een voorrangsweg geworden en heeft tijdelijk (tijdens de bouw van Marienburg) tweerichtingsverkeer.

* De Marienburgsestraat is niet meer bereikbaar vanaf de Burchtstraat en tijdens de bouw van Marienburg alleen toegaankelijk voor bouw- en bestemmingsverkeer

* De bushalte op de Marienburg verhuist naar de Hertogstraat.

Parkeerroute

Vanaf volgend jaar wordt de route langs de verschillende parkeergarages in de stad aangegeven met elektronische borden met vol/vrij signalering. In de route zijn opgenomen: de Hezelstraaatgarage (*), het Molenpoortdak, De Marienburggarage, de Nieuwstraatgarage, de Kelfkensbosgarage en de Eiermarktgarage (*)

Wist u trouwens dat parkeren in een parkeergarage een stuk voordeliger is dan parkeren opstraat? Parkeren in één van de garages kost fl. 2,- per uur, een dagkaart kost fl 6,- Parkeren op het Molenppoortdak of bij een automaat/ parkeermeter in het centrum kost fl 3,- per uur.

(*) De Hezelstraatgarage en de Eiermarktgarage staan niet op de kaart.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie