Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SunScreen Secure Net uitwisselbaar met Active Security

Datum nieuwsfeit: 13-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

SunScreen Secure Net-software uitwisselbaar met Active Security-producten van Network Associates

In het kader van haar 'secure business network'-strategie kondigt Sun Microsystems de uitwisselbaarheid aan van haar SunScreen Secure Net-software met de Active Security-productreeks van Network Associates. Hierdoor kunnen gebruikers de steeds complexer wordende voorwaarden van netwerkbeveiliging flexibeler en doeltreffender aanpakken.

Sun ontwikkelt momenteel plug-in software waarmee haar allesomvattende network security-oplossing SunScreen Secure Net volledig uitwisselbaar is met Active Security Event Orchestrator. Op die manier wordt actieve communicatie met andere netwerkbeveiliginsproducten mogelijk. De SunScreen Secure Net-software biedt een strategische platform voor complete netwerkbescherming en intranetbeveiliging van ondernemings- netwerken via het Internet of een intranet.

Deze samenwerking is een aanvulling op Sun's 'secure business network'- strategie, die zich richt op de verbetering van de toegankelijkheid, integratie, betaalbaarheid en toepassing van complete netwerkbeveiligingsoplossingen. Dit alles is gebaseerd op het Solaris-besturingssysteem. Door deeloplossingen op het niveau van besturingssystemen te integreren en te bundelen, wordt de complete netwerkbeveiliging krachtiger en effectiever, terwijl de kosten afnemen.

[Service, Support & Training]

copyright © 1999 sun microsystems nederland bv, amersfoort. alle rechten voorbehouden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie