Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Filatelie op internet

Datum nieuwsfeit: 13-04-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Filatelie op internet

Datum: 13-04-1999

Kijk op http://isis-it.hypermart.net voor meer informatie.

Om alle onduidelijkheid uit de weg te nemen heeft INTERSTAMP een overzicht van interessante door ISIS IT ontworpen filatelie-sites gemaakt. Dit overzicht treft U aan op http://isis-it.hypermart.net .

Vanaf heden kunnen verenigingen gratis een stukje laten plaatsen op de algemene verzamelsite; http://verzamel.cjb.net . Verzamelaars van Nederlandse postzegels kunnen nu direkt kijken op http://clik.to/nederland , zonder eerst een hoeveelheid reclame door te moeten. Uniek zijn de twee veilingen, http://postzegelveiling.hypermart.net en http://liquidatieveiling.hypermart.net . Ten slotte willen we wijzen op de webring, gratis toegankelijk voor zowel ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie