Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 13-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Dinsdag 13 April

BRAND, CUIJK

Maandagavond omstreeks 18.20 uur is brand ontstaan in een bloemenzaak aan de Grotestraat te Cuijk. De brandweer had de zaak snel onder controle. Er ontstond rook- en roetschade. De hoogte van het schadebedrag is echter niet bekend. Ook de oorzaak van de brand is niet bekend. De technische recherche stelt hiernaar een onderzoek in. Een voorbijganger, die wilde kijken of er nog personen in de zaak aanwezig waren trapte een ruit in en raakte daarbij gewond aan een been. Hij is voor behandeling overgebracht naar het Maasziekenhuis in Boxmeer. Enkele woningen boven de winkel hebben rookschade opgelopen.

BROMFIETSER GEWOND, MILL

Een 18-jarige bromfietser uit Mill is dinsdagmorgen omstreeks 08.10 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval in zijn woonplaats. Het slachtoffer werd op de Vorlestraat ter hoogte van de Spoorstraat aangereden door een rechtsafslaande automobilist. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar het Maasziekenhuis in Boxmeer.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie