Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 13-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Dinsdag 13 April

SNELHEIDSCONTROLE (Heusden)

Maandagmiddag tussen 16.00 uur en 17.30 uur is op de N267 in de gemeente Heusden een snelheidscontrole gehouden. Tijdens de controle werd de snelheid gemeten van ongeveer 150 voertuigen. Tegen 30 automobilisten is proces-verbaal opgemaakt omdat zij harder reden dan de maximale toegestane snelheid van 80 kilometer per uur. De snelheden van de overtreders varieerden van 95 tot en met 148 km/u.

AUTO TOCH NIET GESTOLEN ('s-Hertogenbosch)

Een 39-jarige Vlijmenaar deed maandagavond op het politiebureau in 's-Hertogenbosch aangifte van diefstal van zijn personenauto die hij op de Industriedwarsstraat in 's-Hertogenbosch had geparkeerd. Ongeveer drie kwartier later, de man had inmiddels via een leasemaatschappij een vervangende auto gekregen, ging de Vlijmenaar zelf nog eens in de omgeving van de Industriedwarsstraat kijken. Daar trof hij tot zijn grote opluchting zijn "gestolen"auto aan. De man bleek zich 's-middags, bij het ophalen van zijn auto, in de straat te hebben vergist.

DOOR WONING GESCHOTEN (Hintham)

Maandagavond heeft een onbekende een schot afgevuurd op een woning aan de Pieter Kleynstraat in Hintham. De kogel ging door de ruit van de voordeur en vervolgde zijn baan via de hal en de keuken. Er raakte niemand gewond. Politie noch bewoners hebben enig idee wie de dader zou kunnen zijn. Het politieteam Rosmalen stelt een onderzoek in.

AUTODIEFSTAL ('s-Hertogenbosch)

Maandagavond is vanaf de Van der Weeghensingel een witte Mercedes 300SEL voorzien van het kenteken DR-63-87 gestolen.

AUTODIEFSTAL (Drunen)

In de nacht van maandag op dinsdag is vanaf het erf van een woning aan de Egelantierlaan in Drunen een grijze Mercedes, type 190D en voorzien van het kenteken XF-51-FV gestolen.

AUTODIEFSTAL (Rosmalen)

In de nacht van maandag op dinsdag is op de Sluiskeshoeven in Rosmalen een blauwe Ford, type Ka en voorzien van het kenteken SP-TT-54 gestolen.

DIEFSTAL UIT WONING (Heesbeen)

Maandag heeft een onbekende insluiper kans gezien uit een niet afgesloten woning aan de Grotestraat in Heesbeen een portemonnee van de keukenaanrecht weg te nemen. In de portemonnee zaten enkele honderden guldens, een bankpas en een briefje met daarop de pincode van het pasje. Maandagmiddag bleek er reeds een bedrag van f. 1500,00 van de rekening van de pashouder te zijn afgeschreven.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie