Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Capelle a/d IJssel

Datum nieuwsfeit: 14-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Capelle a/d IJssel

Politie-berichten

Rijden onder invloed
Capelle aan den IJssel - 12 april 1999 - Een 32-jarige Capelse automobiliste werd in de nacht van zondag op maandag rond een uur op de Wiekslag aangehouden nadat zij was betrapt tijdens het rijden met een flinke borrel op. Op het politiebureau werd het rijbewijs van de vrouw ingevorderd en proces-verbaal opgemaakt. Na het opmaken van het proces-verbaal mocht de vrouw weer naar huis, maar wel lopend.

Diefstal auto
Capelle aan den IJssel - 12 april 1999 - Onbekenden hebben zaterdagavond, kort voor middernacht, vanaf een parkeerplaats aan de Schermerhoek in Capelle aan den IJssel een groene Mazda 323 weggenomen. De zwaar gedupperde eigenaar, een 56-jarige Capellenaar, heeft inmiddels aangifte gedaan van deze diefstal.

Bejaarde man beroofd
Capelle aan den IJssel - 7 april 1999 - Een 87-jarige man uit Capelle aan den IJssel werd dinsdagmorgen rond half twaalf op de Baronie het slachtoffer van een beroving. Het slachtoffer werd door twee knapen van achteren benaderd, waarna een van hen de man van zijn bankpasje en tweehonderdvijftig gulden beroofde. Hierna renden de beide knapen weg. Een oplettende medewerker van een daar gevestigd bejaardenhuis wist een van de knapen, een 18-jarige Rotterdammer, in de kraag te grijpen en over te leveren aan de gealarmeerde politie. De andere dader is nog steeds spoorloos.

De politie van Capelle aan den IJssel is op zoek naar de andere dader van de beroving en naar mogelijke getuigen. Zij kunnen contact opnemen met de afdeling recherche onder telefoonnummer 010-2740772.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie