Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Maasland

Datum nieuwsfeit: 14-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Woensdag 14 April

RIJDEN ONDER INVLOED OSS

Tegen een 47 jarige automobilist uit Brighton (Eng) is op 13 april 1999 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed op de IJsselstraat te Oss.

EENZIJDIG ONGEVAL OSS

Op 13 april 1999 omstreeks 21.55 uur is een 25 jarige bromfietster uit Oss licht gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Oss. Het slachtoffer was door nog onbekende oorzaak tegen een stoeprand gereden en kwam hierbij ten val.

VERDACHTEN VERNIELINGEN

Naar aanleiding van diverse vernielingen van verkeersmeubilair, ruiten (15) en evenementborden rond carnaval zijn 12 verdachten gehoord. Hiervan bleken 7 verdachten verantwoordelijk voor de vernielingen, allen in de leeftijd rond 15 jaar en afkomstig uit Berlicum. Totale schade f 3800,-- De verdachten zijn overgedragen aan het bureau Halt. De vernielingen zijn gepleegd op de route Brugstraat - Kaathoven - Wertsteeg.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie