Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 15-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Donderdag 15 April

WINKELDIEFSTAL

In een winkel aan de Maasburg in Cuijk is woensdagmiddag een videocamera van het merk Sony gestolen. De dader heeft de videocamera, ter waarde van ongeveer fl. 4600,-, weggenomen en is vervolgens uit de winkel weggerend. Een personeelslid van de winkel is nog achter hem aangerend, maar raakte hem kwijt. Volgens getuigen was het signalement van de dader lengte ongeveer 1.90 meter, leeftijd 25 a 30 jaar, kort donkerbruin haar. Hij droeg een blauwe jas.

INBRAAK IN OPENBAAR GEBOUW

Woensdagavond is een ruit vernield van een openbaar gebouw in de Begijnenstraat in Boxmeer. Uit het gebouw is een mobiele telefoon gestolen en een telefoonautomaat werd vernield.

INBRAAK IN WONING

In een woning aan de Deken Goossenlaan in Grave is woensdagavond ingebroken. Een raam werd geforceerd. Uit de woning zijn onder meer twee paspoorten en een portefeuille met bankpasjes en rijbewijs gestolen.

AUTO GESTOLEN

Vanaf de Plataanstraat in Langenboom is in de nacht van woensdag op donderdag een witte Opel Corsa Hatchback met het kenteken NG-06-NZ gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie