Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoeming CEO Internoc Holding

Datum nieuwsfeit: 15-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSMEDEDELING

INTERNOC HOLDING NV, het in Hoofddorp gevestigde bedrijf dat gespecialiseerd is in remote beheer en consultancy op gebied van automatisering maakt bekend dat op 1 mei a.s. de heer drs.Jan Hagens is benoemd tot C.E.O./President. De heer Jan Hagens heeft ondermeer gewerkt als divisie direkteur bij Koninklijke Bijenkorf Beheer en Achmea ten behoeve van participaties en strategische deelnemingen.

De heer Hagens volgt hiermee de heer John W. Kimmel op, die mede verantwoordelijk is geweest voor het initiëren van de twee buitenlandse Netwerk operating centra in Singapore en in Zweden. Gedurende zijn voorzitterschap zijn aquisities op gebied van consultancy doorgevoerd. Tevens is de heer Max C.M. Steenberghe per 1 maart 1999 aangesteld als Corporate Lawyer. De heer Steenberghe heeft daarvoor in dezelfde functie gewerkt bij De Ster Holding BV te Amsterdam.

April 15, 1999

INTERNOC HOLDING N.V.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie