Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitnodiging Intel Networking Briefing

Datum nieuwsfeit: 16-04-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Hoofddorp, 1 april 1999

Uitnodiging Intel Networking Briefing

Geachte redactie,

Het afgelopen jaar heeft u ook Intel leren kennen als leverancier van geavanceerde netwerkoplossingen voor organisaties van iedere grootte. Met een uitgebreide reeks, op elkaar afgestemde producten biedt Intel een complete reeks oplossingen, uiteenlopend van intelligente netwerkadapters tot high-end routers en switches. Ook software voor netwerkmanagement en gestructureerd systeembeheer behoort tot het productaanbod van Intel.

De afgelopen maanden heeft Intel een aantal nieuwe netwerkproducten geïntroduceerd, waaronder een nieuwe reeks intelligente netwerkadapters voor servers, workstations en mobiele PC's. Voor kleine organisaties introduceerde Intel een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie