Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Maasland

Datum nieuwsfeit: 16-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Vrijdag 16 April

CONTROLE VOETGANGERSGEBIED

Op 15 april 1999 zijn tussen 13.30 en 15.45 uur 15 personen bekeurd omdat ze met een voertuig reden in het voetgangersgebied op de Heuvel te Oss. Dit betreft zowel winkelend publiek als leveranciers.

ILLEGALE VREEMDELING

Bij een verkeerscontrole op 15 april 1999 op de Cereslaan te Oss is een 36 jarige man uit Rusland aangetroffen, die zonder vaste woon- of verblijkfplaats in Nederland verbleef. De man is aangehouden en overgedragen aan de vreemdelingenpolitie.

DIEFSTAL AUTO OSS

Vanaf het Hunnenpad in Oss is op 15 april 1999 een zwarte Alfa Romeo, kenteken LD-PF-83 ontvreemd. Waarde f 18.000,--

RIJDEN ONDER INVLOED HEESCH

Op 16 april 1999 omstreeks 01.25 uur is een 37 jarige automobilist uit Heesch bekeurd ivm rijkden onder invloed van alcohol. De man reed in zijn auto op de Ophoviusstraat te Heesch. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

RIJDEN ONDER INVLOED OSS

Tegen een 31 jarige automobilist uit Geffen is op 16 april 1999 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed in zijn auto op de Verdistraat te Oss.

RIJDEN ONDER INVLOED HEESCH

Tegen een 24 jarige automobilist uit Schijndel is op 16 april 1999 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed in zijn auto op de Bosschebaan te Heesch. De man weigerde blaastest en ademanalyse. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie