Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Haagse wethouder reikt prijzen uit tijdens Squashdagen

Datum nieuwsfeit: 18-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

15 april 1999

Wethouder Stolte reikt prijzen uit tijdens Haagse Squashdagen

Wethouder Wilbert Stolte van Sportzaken reikt namens de gemeente Den Haag, na afloop van de finalewedstrijd van de Haagse Squashdagen, twee prijzen uit aan de beste speler en speelster van het toernooi. Dat gebeurt op zondag 18 april om ca. 17.00 uur op de banen van de Haagse squashvereniging De Diepput (complex HVV) aan de Van Hogenhoucklaan. Daar wordt vanaf vrijdag het driedaagse evenement georganiseerd als voorbereiding op het EK voor landenteams, eind deze maand in Wenen. Het toernooi kent een sterk deelnemersveld door het aantreden van topspelers uit landen als: Engeland, België en Nederland. Ook is een sterk All Star Team vertegenwoordigd.

De Haagse Squashdagen is een initiatief van de Stichting Promotie Den Haag, de Haagse vereniging Squash De Diepput en de Squash Bond Nederland. Voor dit eerste jaar wordt het toernooi georganiseerd in het kader van het 100-jarig bestaan van De Diepput.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie