Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Commissie Bezwaar- en Beroepsschriften Houten

Datum nieuwsfeit: 19-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Houten

Commissie Bezwaar- en Beroepsschriften

13/04/99

De agenda van de commissie bezwaar- en beroepschriften voor de vergadering van 19 april a.s. is gewijzigd en wel als volgt:


19.00 uur: behandeling van een tweetal bezwaarschriften ingediend in het kader van de Wet voorzieningen gehandicapten.


20.00 uur: bezwaarschrift van de Stichting Humana Fondsenwerving gericht tegen de beschikking van burgemeester en wethouders waarbij zij besloten hebben de vergunning tot kledinginzameling middels containers in te trekken per 11 maart 1999.

Vanaf 20.30 uur: behandeling van een tweetal bezwaarschriften betrekking hebbend op het niet verkrijgen van urgentie als woningzoekende.

Daarnaast vindt er op 26 april a.s. een extra vergadering plaats. De agenda voor deze vergadering luidt als volgt:


19.00 uur: behandeling van een drietal bezwaarschriften ingediend in het kader van de Wet voorzieningen gehandicapten en de Algemene bijstandswet.


20.30 uur: behandeling van een bezwaarschrift tegen het ingetreden rechtsgevolg ex artikel 6 Wet voorkeursrecht gemeenten.

Beide vergadering vinden plaats in het gemeentehuis. De stukken die betrekking hebben op deze agendapunten, liggen vanaf heden voor belanghebbenden ter inzage in het gemeentehuis (kamer 2.03). Nadere informatie kan worden verkregen bij de secretaris, mevrouw I.A.J.M. van der Meer, telefoonnummer 030-6392708 dan wel bij de plaatsvervangend secretaris, de heer D. Goris, telefoonnummer 030-6392826.

Copyright © De Digitale Gemeente Houten 1998 - 1999 Vragen, opmerkingen, suggesties? (info@houten.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie