Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hoge onderscheiding voor gedeputeerde Pastoor Drenthe

Datum nieuwsfeit: 19-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Drenthe

Kroon op carrière
Hoge onderscheiding voor gedeputeerde Pastoor

Assen, 8 april 1999
Persberichtnummer 99-078Gedeputeerde mr. J. J. L. Pastoor heeft vanmiddag een Koninklijke Onderscheiding ontvangen op het provinciehuis. Hij is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.
De heer Pastoor (64) ontving de onderscheiding van de Commissaris van de Koningin, de heer A. L. Ter Beek. Dit gebeurde tijdens het afscheid van de gedeputeerde in de Statenzaal.

Pastoor kreeg de medaille niet alleen vanwege zijn politieke inspanningen. Ook zijn inzet voor de Molukse gemeenschap in de voormalige gemeente Smilde, zijn invloed op het Drentse voorzieningenniveau en zijn inbreng op het terrein van de (geestelijke) gezondheidszorg hebben hier aan bijgedragen.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stafgroep Communicatie van de provincie, telefoonnummer (0592) 365265, faxnummer (05920) 357188
E-mail: (communicatie@drenthe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie