Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Maasland

Datum nieuwsfeit: 19-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Maandag 19 April

SNELHEIDSCONTROLE GEFFEN

Tussen 15 en 19 april 199 zijn 719 bestuurders bekeurd op de Rijksweg N50 onder Geffen. Er passeerden 80.750 voertuigen.

ILLEGALE COLLECTE OSS

Op 18 april 1999 is een 19 jarige jongen uit Oss aangehouden omdat hij collecteerde zonder vergunning. De jongen ging met een zelfgemaakte collectebus rond en vertelde te collecteren voor Kosovo. Hij had inmiddels f 32,- opgehaald. Bij zijn aanhouding gaf hij een valse naam op. De jongen kreeg een boete van f 750,- en het reeds opgehaalde geld is gestort op rekeningnr 555.

AUTOBRAND VORSTENBOSCH

Op 19 april 1999 omstreeks 13.05 uur ontstond brand in een kleine vrachtauto van de PTT op het Binnenveld te Vorstenbosch. Door kortsluiting ontstond brand in de motor. Het lukte de PTT-beambte om de nog aanwezige pakjes uit de laadruimte te halen, zodat geen post verloren ging. Brandweer Bernheze bluste de brand.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie