Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost

Datum nieuwsfeit: 19-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Helmond 04/19/99

Persberichten 19 april Helmond/
Helmond: Inbraak in woning

Tussen zaterdagmorgen 08.30 en zondagavond 22.00 uur, is er een inbraak gepleegd in een woning aan het Theo Driessenhof. De toegang tot de woning is vermoedelijk verkregen door middel van een valse sleutel. In de woning is een slaapkamerdeur vernield. Uit de woning is geld weggenomen.

Zondag is ertussen 09.15 uur en 15.30 uur, een inbraak gepleegd in een woning aan de Julianalaan. Men is de woning binnen gekomen door verbreking van een deur aan de achterzijde van de woning. Uit de woning is geld weggenomen.

Helmond: Man dood aangetroffen
Maandagmiddag omstreeks 12.40 uur, is in een woning aan de Molstraat een 19-jarige Helmonder dood aangetroffen. De man was bij vrienden blijven overnachten die hem vanmiddag levenloos op de bank aantroffen. Onderzoek door de huisarts gaf geen uitsluitsel over de juiste doodsoorzaak. De politie stelt een onderzoek in naar de juiste toedracht. Dinsdag 20 april zal er sectie worden verricht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie