Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Media Highway lanceert producten in V.S

Datum nieuwsfeit: 20-04-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Amsterdam, 20 april 1999 - Media Highway, de ontwikkelaar van het NetPoll-NetHit concept, zal haar producten ook in America gaan lanceren.

Afgelopen week is Media Highway een samenwerkingsverband overeengekomen met het Amerikaanse bedrijf T3 Media dat de exclusieve distributierechten voor Amerika heeft verworven. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de oprichting van Media Highway USA, Inc. waarin beide partijen een participatie zullen nemen.

De NetPoll-NetHit Free versie voor particulieren en niet commerciële instellingen zal begin mei al beschikbaar zijn. De commerciële NetPoll-NetHit versie zal eind mei op de markt worden gezet, samen met het in ontwikkeling zijnde ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie