Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Maasland

Datum nieuwsfeit: 20-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Dinsdag 20 April

KEUKENBRANDJE, OSS

Maandagavond is er een kleine brand geweest in een woning aan de Joannes Zwijsenlaan in Oss. De bewoner van een woning wilde een pizza bakken in de oven. Doordat de man echter in slaap viel, werd alles wat warmer dan hij had gepland. Door de ter plaatse gekomen brandweer is de oven buitengezet om af te koelen. Er raakte niemand gewond.

ZAKKENROLLERS AANGEHOUDEN, OSS

Vanmorgen zijn een 18-jarige vrouw uit Eindhoven en een 20-jarige man uit Budapest aangehouden. Het tweetal was op de Oostwal in Oss betrapt bij het weghalen van een portemonnee. Tegen het duo is proces-verbaal opgemaakt.

ZAKKENROLLEN, OSS

Een 36-jarige vrouw uit Oss heeft dinsdagochtend aangifte gedaan van diefstal van haar portemonnee. Op Terwaenen in Oss had de vrouw haar portemonnee gebruikt. Toen ze even verder iets wilde betalen, was haar portemonnee gestolen.

Een 29-jarige vrouw uit Oss heeft aangifte gedaan van diefstal van haar portemonnee. In een winkel aan de Paganinistraat in Oss bemerkte de vrouw dat haar portemonnee gestolen was.

Ook een 56-jarige vrouw uit Druten heeft aangifte gedaan van diefstal van haar portemonnee. Op Terwaenen in Oss merkte ze dat haar portemonnee gestolen was.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie