Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatie-avond Hofstad I Houten

Datum nieuwsfeit: 21-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Houten

Informatie-avond Hofstad I

30/03/99

Woensdag 21 april a.s. om 20.00 uur organiseert de gemeente een informatie-avond voor het deelplan Hofstad I. Tijdens deze bijeenkomst onder voorzitterschap van wethouder Lubberdink, worden voor het deelplan Hofstad I de verkaveling en de woningontwerpen gepresenteerd. Een toelichting op de verkaveling wordt verzorgd door mevrouw Raijmakers (projectleider voor Hofstad I).

Het gebied Hofstad I wordt globaal begrensd door de Hoogdijk, het westelijk deel van de Rondweg en een gedeelte van de recreatieplas met bijbehorend park. In het deelplan worden ongeveer 475 woningen en een sociaal cultureel centrum gebouwd.

Commissievergadering
Het is de bedoeling de verkaveling en de schetsontwerpen te behandelen in de commissieverga-dering van 19 mei en de raadsvergadering van 1 juni 1999.

Informatie-avond
Tijdens deze avond zullen onderwerpen als verkoop, toewijzing, makelaar en definitieve prijzen nog niet aan de orde komen. Uiteraard kunt u wel aan de hand van de verkavelingstekening en de plattengronden van de woningen een aardige indruk krijgen hoe het plan Hofstad I eruit zal gaan zien.
Iedereen die hiervoor belangstelling heeft is van harte welkom op woensdag 21 april om 20.00 uur in de zaal van hotel café restaurant " De Roskam", Plein 25, te Houten.

Copyright © De Digitale Gemeente Houten 1998 - 1999 Vragen, opmerkingen, suggesties? (info@houten.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie