Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

LNV: Sluiting subsidieregeling weegapparatuur

Datum nieuwsfeit: 21-04-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Mededeling voor de vakpers van het ministerie van LNV, 20 april 1999

Subsidieregeling weegapparatuur en geautomatiseerde bemonsteringsapparatuur gesloten

Woensdag 21 april om 16.00 uur wordt de subsidieregeling weegapparatuur en bemonsteringsapparatuur gesloten. Deze subsidieregeling heeft tot doel te bevorderen dat mestintermediairen reeds in de loop van 1999 overgaan tot de aanschaf van weegapparatuur en automatische bemonsteringsapparatuur. Deze apparatuur wordt gebruikt voor bemonstering en hoeveelheidsbepaling van dierlijke meststoffen in het kader van MINAS. Vanaf 1 januari 2000 is het uitsluitend toegestaan om door middel van automatische monsterapparatuur een monster te nemen van een lading vloeibare mest en het gewicht van de lading door middel van een geijkt weegapparaat vast te stellen.

De subsidieregeling kent een subsidieplafond van 2,8 miljoen gulden. Een aanvraag kon worden ingediend vanaf 6 april tot en met 29 april
1999. Nu de som van de nu reeds ingediende aanvragen het subsidieplafond overschrijdt, is besloten de regeling te sluiten op woensdag 21 april 1999.

Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij: www.minlnv.nl/

Overzicht persberichten / stopzetting toezending:
www.minlnv.nl/infomart/persinfo/

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie