Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegwerkzaamheden in Groningen

Datum nieuwsfeit: 21-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nieuws Gemeente Groningen

Wegwerkzaamheden Zaagmuldersweg
21 april 1999
De Zaagmuldersweg wordt vanaf maandag 19 april tussen het Damsterdiep en de Hortensialaan geasfalteerd. Dit gedeelte zal voor ongeveer negen weken afgesloten worden voor doorgaand verkeer. Het verkeer wordt door middel van borden omgeleid.

Wegwerkzaamheden Bakboordswal (Lewenborg)
21 april 1999
De rotonde bij Lichtboei en Loefzijde is tussen 26 april en 2 mei gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer. Alleen verkeer van en naar Lichtboei kan er dan nog via de Kluiverboom langs. Het overige verkeer wordt door middel van borden omgeleid. Tussen 3 en 7 mei zal de rotonde in zijn geheel zijn afgesloten voor verkeer.
Verkeer van en naar Lichtboei, Golfslag, Getij en Vaargeul kan dan gebruikmaken van de tijdelijk opengestelde fietsverbindingen tussen Bolder en Golfslag en tussen Golfslag en het winkelcentrum aan de Rijksweg (Nieuwe Weme).
Verkeer van en naar Boeg, Vooronder en Toplicht moet tijdens de werkzaamheden gebruikmaken van de Stuurboordswal. Hiervoor wordt tijdelijk de bussluis in de Loefzijde opengesteld. De stadsbussen volgen in die periode de route Kluiverboom-Stuurboordswal. De haltes aan de Loefzijde komen daarmee tijdelijk te vervallen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie