Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Milieuorganisaties vechten doortrekking a6-a9 aan

Datum nieuwsfeit: 21-04-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
MILIEUORGANISATIES VECHTEN DOORTREKKING A6-A9 AAN

Zaandam, 21 april 1999 - De Milieufederatie Noord-Holland heeft samen met zes andere organisaties* bezwaar gemaakt tegen de doortrekking van de A6 naar de A9. De milieuorganisaties vinden dat doortrekking van deze autoweg natuur en landschap onherstelbaar zal aantasten. Bovendien zullen de problemen met het autoverkeer hierdoor nog verergeren.

Het onlangs door de Provincie Noord-Holland vastgestelde Streekplan Gooi en Vechtstreek opent de weg naar een doorgaande verbinding van Almere naar Amsterdam-Zuid. Daartoe zou de huidige autosnelweg A6 moeten worden doorgetrokken naar de A9. De Provincie heeft een voorkeur voor een ondergrondse verbinding. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie