Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Antroposofische Vereniging op Internet

Datum nieuwsfeit: 21-04-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Antroposofische Vereniging op Internet

De Antroposofische Vereniging in Nederland (AViN) heeft vanaf vandaag een eigen website: www. antrop-ver.nl. Met veel documentatie over antroposofie, toepassing daarvan op gebieden als gezondheidszorg, Vrije Schoolonderwijs, BD-landbouw e.d., nieuws over openbare activiteiten in ledengroepen, lokale antroposofische studiecentra en het landelijke cultuurcentrum De Reehorst in Driebergen. Verder ook samenvattingen uit de inhoud van Motief (maandblad voor antroposofie),  nieuws en tal van interessante links naar antroposofische sites in binnen- en buitenland. Tip: via de website kan iedereen boeken bestellen in de openbare Antroposofische Bibliotheek. Meer dan 15.000 banden op antroposofisch en algemeen cultuurgebied.

...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie