Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sponsorbank brengt vraag en aanbod bij elkaar

Datum nieuwsfeit: 22-04-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Leiden, 22 april 1999

Introductie De Sponsorbank

Op 12 april 1999 is De Sponsorbank van start gegaan. In deze brief willen wij u graag kennis laten maken met dit nieuwe initiatief dat zich ten doel stelt sportsponsoring te stimuleren door sponsor en sponsorzoekende op efficiënte en doelgerichte wijze met elkaar in contact te brengen.
 
Hoe werkt De Sponsorbank? Zowel sponsor als sponsorzoekende stelt in minder dan 15 minuten een 'sponsorprofiel' op door op Internet een vragenlijst in te vullen. Er wordt onder meer gevraagd naar gegevens over regio, tak van sport, prestatieniveau, benodigde of beschikbare sponsorgelden, termijn en de met sportsponsoring beoogde doelen. In een databank met gegevens van deelnemers uit heel Nederland, wordt de eerste selectie gemaakt. Een adviseur van De Sponsorbank beoordeelt vervolgens elke potentiële match en brengt partijen die bij een match betrokken zijn, direct met elkaar in contact.
 
Als extra service wordt bij elke match aan deelnemers op verzoek het juridisch kader voor een sponsorcontract meegegeven. Deelnemers kunnen daarnaast profiteren van aanbiedingen van leveranciers van producten en diensten die verband houden met sportbeoefening of sportsponsoring. Overigens worden gegevens uit sponsorprofielen nooit zonder toestemming verstrekt aan derden, ook op Internet zijn de gegevens niet in te zien.  
De Sponsorbank wil het zoekproces voor beide partijen vereenvoudigen. De sponsor bespaart bijvoorbeeld veel tijd en moeite die gaat zitten in de behandeling van de vaak oneindige stroom sponsoraanvragen. Ook voor sponsorzoekende is De Sponsorbank een efficiënt middel: een potentiële sponsor die via De Sponsorbank wordt gevonden heeft in ieder geval interesse in een sponsorrelatie.
 
Individuele sporters, sportteams, clubs, bonden,
sportaccommodaties en organisatoren van sportevenementen van Olympisch niveau tot regionale subtop kunnen gratis gebruik maken van De Sponsorbank. Sponsors betalen een abonnementsgeld van 100 euro per jaar, er worden verder geen bemiddelingskosten gerekend. Deelnemers kunnen bij de adviestak van De Sponsorbank terecht voor aanvullend commercieel en/of juridisch advies. Voor meer informatie, de vragenlijsten en de eerste top 10 van sponsormogelijkheden, verwijzen wij u naar www.sponsorbank.nl.
 
Met vriendelijke groet,
De Sponsorbank
 
mr Nanno Benninga
 
 
 
De Sponsorbank * Stille Mare 3, 2312 DH Leiden

* www.sponsorbank.nl * tel: 06-21574216 * fax: 071-5131823 * email: (info@sponsorbank.nl)
De Sponsorbank is een handelsnaam van Benninga
en Kortenbach sportconsultants v.o.f. * KvK Rijnland 28080992 * Rabobank:
13.84.02.515

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie