Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 22-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Donderdag 22 April

VROUW MISHANDELD, BOXTEL

Woensdagmiddag is een 32-jarige vrouw uit Boxtel door een 43-jarige man, op de Baanderherenweg mishandeld, terwijl ze van haar werk naar huis fietste. De man kan het niet verkroppen de vrouw hun relatie heeft beëindigd. De man is aangehouden en ingesloten.

MAN DOOD AANGETROFFEN, SCHIJNDEL

Woensdagmiddag is in een sloot aan Keur in Schijndel het lichaam aangetroffen van een 47-jarige man uit Schijndel. Onderzoek heeft uitgewezen, dat de man in de nacht van dinsdag op woensdag was thuis gekomen. Daar hij zich niet helemaal goed voelde is hij nog even buiten gebleven om een blokje om te gaan. Waarschijnlijk is de man onwel geworden en in de sloot gevallen.

INBRAAK KANTOOR, BERLICUM

Tussen zondag en woensdagavond is ingebroken in een kantoorpand aan de Zeelder in Berlicum. Een ruit van het pand werd ingeslagen waardoor men binnen kon komen. Uit het kantoor zijn twee computers gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie