Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Afsluiting A20 Kethelplein - Kleinpolderplein Maassluis

Datum nieuwsfeit: 23-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Maassluis

Persbericht

Kenmerk: MO079
Datum: 19 april 1999

Tijdelijke afsluiting A20 tussen Kethelplein en Kleinpolderplein

In het weekeinde van 23 tot en met 26 april wordt de zuidelijke hoofdrijbaan van de rijksweg A20 tussen het Kethelplein en het Kleinpolderplein tijdelijk geheel afgesloten voor het verkeer.

Rijkswaterstaat gebruikt deze noodzakelijke afsluiting voor het verwijderen en aanbrengen van Zeer Open Asfalt Beton (ZOAB), het aanbrengen van geluidsschermen, het aanpassen van de verlichting en het plaatsen van een nieuwe middenbermgeleiding. De afsluiting voor het verkeer komende vanuit de richting Hoek van Holland en rijdende in de richting van Rotterdam/ Gouda/ Utrecht duurt van vrijdag 23 april
21.00 uur tot en met maandagochtend 26 april 05.00 uur. De afrit Schiedam-Noord blijft in deze periode wel open. Het doorgaande verkeer zal worden omgeleid via de Beneluxtunnel, de A15 tot knooppunt Ridderkerk en de A16 (Van Brienenoordbrug).

Laatste wijziging: 19 April 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie