Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vandaag in de Tweede Kamer

Datum nieuwsfeit: 23-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Agenda Tweede Kamer

Dit schema wordt regelmatig ververst.
Bekijk voor de laatste versie het originele schema.

vrijdag 23 april 1999

WERKBEZOEK

Leden van de vaste Commissies voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Europese Zaken en, Verkeer en Waterstaat brengen vanaf 10.00 uur een bezoek aan het Scheepvaart en Transport College en de Vakopleiding Transport en Logistiek in Rotterdam. Tijdens dit bezoek wordt onder andere de zeeradar- en binnenvaart-navigatiesimulatoren bekeken en heeft er een havenrondvaart plaats. De volgende leden nemen deel aan het werkbezoek: Herrenbrugh (PvdA), Van der Knaap (CDA), Luchterveld (VVD), Ravestein (D66) en Passtoors (VVD).

MAANDAG 26 APRIL 1999

OPENBARE COMMISSIEVERGADERING*

Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen: 11.15 tot ca. 18.00 uur

Groen van Prinstererzaal


Agenda: nota-overleg met minister Hermans (Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen) over de vernieuwing van de studiefinanciering (nota 'flexibele studiefinanciering, een stelsel dat past').

OPENBARE HOORZITTING

Buitenlandse Zaken: 10.45 tot ca. 18.00 uur Thorbeckezaal

Agenda: hoorzitting over de beperking van het aantal landen waaraan Nederland van overheid tot overheid structurele hulp wil verlenen.
Vertegenwoordigers van de volgende organisaties nemen deel aan de hoorzitting: werkgeversvereniging VNO-NCW, FNV, CNV, Amnesty International, Gemeenschappelijk Overleg van verschillende medefinancieringsorganisaties (GOM), verschillende milieuorganisaties, Zuid-Noord federatie, InDRA-Internationale Ontwikkelingsstudies, Nuffic, BBO (namens kerkelijke organisaties op het gebied van ontwikkelingssamenwerking) en de Commissie Ontwikkelingssamenwerking van de AIV.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie