Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

RealNetworks en Sun breiden samenwerking uit

Datum nieuwsfeit: 23-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

RealNetworks en Sun brengen traditionele broadcast-toepassingen en Web-distributie samen

RealNetworks, toonaangevend leverancier van mediatoepassingen voor het Internet, en Sun Microsystems hebben hun strategisch samenwerkingsverband verder uitgebreid.

Het samenwerkingsverband is gericht op broadcast-, kabel-, entertainment- en satellietondernemingen en aanbieders van content die audio- en videocontent aanbieden via het Web. Beide bedrijven werken nauw samen bij de ontwikkeling van de eerste transcode-mogelijkheden van MPEG-2 naar RealAudio G2 en RealVideo G2. Door deze ontwikkeling wordt het mogelijk om bestaande traditionele broadcastcontent via het Web aan te bieden. De basis van deze geavanceerde technologie wordt gevormd door de Sun StorEdge Media Central-software. Deze nieuwe software biedt een open, plug-able softwareplatform voor digitaal mediabeheer en audio/videodistributie.

[Service, Support & Training]

copyright © 1999 sun microsystems nederland bv, amersfoort. alle rechten voorbehouden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie