Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Motorola Smartcard vervangt bus- en metrokaartje in Berlijn

Datum nieuwsfeit: 23-04-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
MOTOROLA INTRODUCEERT GEAVANCEERD ELEKTRONISCH VERVOERSBEWIJS IN BERLIJN EN SINGAPORE
Smartcard vervangt bus- en metrokaartje

Amsterdam, april 1999 - Motorola's Worldwide Smartcard Solutions Division (WSSD) heeft de opdracht in de wacht gesleept voor de levering van een electronic ticketing-systeem aan openbaarvervoermaatschappijen in Berlijn en Singapore. De hogesnelheidstrein van Berlijn, het vervoersbedrijf van Berlijn-Brandenburg, alsmede het openbaarvervoer van Singapore, zullen in de toekomst gebruik maken van vereenvoudigde en zeer betrouwbare betalingsprocedures: Smartcards.

Het vervoersbedrijf van Singapore heeft het contract, ter waarde van USD 78 miljoen, na een intensieve, internationale aanbestedingsprocedure, vergeven aan de ERG/Motorola-alliantie. Het te bouwen systeem ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie