Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Groningen/Haren

Datum nieuwsfeit: 23-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Groningen 04/23/99

Persberichten District Groningen/Haren/
Vrijdagmiddag 23 april 1999

Vrouw breekt arm door toegangshek van politiebureau Een 52-jarige vrouw uit Delfzijl is vanmorgen bekneld geraakt in het toegangshek bij het betreden van de binnenplaats van het politiebureau aan de Rademarkt. De vrouw kwam met haar arm en hand klem tussen de deuren die vervolgens niet meer open konden. Een auto moest er aan te pas komen om het hek te forceren, waardoor de vrouw uit haar benarde positie kon worden bevrijd. Met een gebroken onderarm en gekneusde hand werd ze overgebracht naar het ziekenhuis.

Gewonde door laagstaande zon
Een 36-jarige man uit Groningen is vanmorgen gewond geraakt aan zijn rug en knie toen hij op het Graspad wilde oversteken. Daarbij werd hij aangereden door een 30-jarige automobilist uit Groningen, die door de zon werd verblind. Het slachtoffer is overgebracht naar een ziekenhuis in Groningen.

Man zakt door dak
Een man uit Groningen (leeftijd niet bekend) is vanmorgen gewond geraakt toen hij door het dak van zijn schuur aan de Parkweg zakte. De man was bezig de golfplaten schoon te maken toen het dak het begaf. De man is met letsel aan het hoofd en een been overgebracht naar een ziekenhuis in Groningen.

Fietssters raken gewond
Twee fietssters van 13 jaar uit Groningen zijn vanmorgen op het Hoendiep van de fiets gevallen en daarbij gewond geraakt aan de knie en enkel. De toedracht van het ongeluk is nog onduidelijk. Beide meisjes zijn voor onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis in Groningen.

Muzikant aangehouden
De politie heeft vanmiddag een 43-jarige man uit Groningen aangehouden omdat hij op het Akerkhof zonder muziekvergunning op een keyboard met versterker speelde. Bij zijn aanhouding verzette de man zich hevig, waarop hij met gepast geweld werd geboeid. De muziekinstrumenten werden in beslag genomen.
Een 27-jarige man uit Leeuwarden, die zich bemoeide met de aanhouding, werd eveneens aangehouden. Hij wilde namelijk niet vertrekken, nadat de politie hem meerdere malen had verteld zich te verwijderen. Beiden zijn na verhoor weggestuurd.

Nadere informatie via bureau Voorlichting, tel. 050 599 5010

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie