Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stork benoemt nieuwe directie bij Fokker Services

Datum nieuwsfeit: 23-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Stork Group

Naarden, 23 april 1999

Stork benoemt nieuwe directie bij Fokker Services

De Raad van Bestuur van Stork heeft met ingang van 17 mei 1999 ir. Max J. Wieringa benoemd tot algemeen directeur van Fokker Services. De heer Wieringa is afkomstig van Wärtsilä NSD Corporation, waar hij als Vice President Services tot zeer recent verantwoordelijk is geweest voor de wereldwijde service-organisatie en onderdelenlogistiek van deze dieselmotorenproducent. Voordien was hij de algemeen directeur van Wärtsilä NSD Nederland in Zwolle.

Fokker Services is een 1.200 medewerkers tellende werkmaatschappij die actief is op de vliegtuigonderhoudsmarkt, waaronder de Fokker vloot van 1.200 toestellen. Het bedrijf telt vestigingen op Schiphol, in Woensdrecht, Nieuw Vennep, Singapore en Atlanta (VS). Het is de grootste van de vier Fokker ondernemingen die in 1996 door Stork werden overgenomen. Stork realiseert met zijn aerospace activiteiten inmiddels meer dan 20% van de totale concernomzet van NLG 5 miljard (EUR 2,3 miljard).

Informatie voor de pers:
J.A. Huurdeman
Tel.: 035 - 695 75 55 / 06 - 53 82 31 46

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie