Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord

Datum nieuwsfeit: 24-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord

Laatst gewijzigd 24 april 1999. Zinloos Geweld

Nieuw !! "POLITIE A-B-C"
* Grote schade bij brand in Voorhout.
17/04: In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben onbekenden een tiental GSM telefoontoestellen buitgemaakt bij een snelkraak op een winkel aan de Molenstraat in Noordwijk. De daders gooiden een steen door een ruit om bij de telefoons te komen. Zij wisten er ongezien met de buit vandoor te gaan.

GROTE SCHADE BIJ BRAND IN VOORHOUT

Bij een uitslaande brand in een appartementencomplex aan de Herenstraat / Dinsdagsewetering in Voorhout zijn in de nacht van 22 op 23 april, twee op de bovenste verdieping gelegen woningen in vlammen opgegaan. De overige zes appartementen liepen door het bluswerk schade op.
Alle bewoners van het complex konden tijdig hun huis verlaten en kwamen uiteindelijk met de schrik vrij. Een van hen kreeg korte tijd zuurstof toegedient omdat hij rook had ingeademd. De Voorhoutse brandweercommandant A. Hoek schat de schade van de brand op minimaal 1 miljoen gulden.
De brand werd omstreeks 02.30 uur door een bewoner ontdekt. Direct daarop alarmeerde deze zijn buren. De bewoners van het complex vluchtten vervolgens naar buiten. Een aantal van hen moest via het dek het pand verlaten omdat het trappenhuis vol rook stond. De Voorhoutse brandweer, die hulp kreeg van het Noordwijkse korps, kon na ruim een uur blussen het sein "brand meester"geven. De onder de appartementen gelegen Blokker winkel aan de Herenstraat is als direct gevolg van de brand enige tijd gesloten. De winkel had last lekkage van bluswater. De naburige shoarmrestaurant Jerusalem liep eveneens flinke waterschade op.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie