Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Promotie: De werking van het smaakzintuig

Datum nieuwsfeit: 26-04-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van Utrecht


26 april 1999

Sociale Wetenschappen, 14.30 uur
Mw. ir. M.J.M. Theunissen (Utrecht)
‘Active taste perception’
Bij onderzoek naar de werking van het smaakzintuig gebruiken onderzoekers meestal eenvoudige oplossingen zoals suiker in water in plaats van voedingsmiddelen. Ook maken ze gebruik van kunstmatige stimulatiemethoden, zoals een vloeistofstroompje over de tong, of ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie