Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Haaglanden eerste Cisco Networking Academy in Nederland

Datum nieuwsfeit: 26-04-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Onderwijsgroep Haaglanden wordt eerste Cisco Networking Academy in Nederland

Amsterdam/Voorburg, 26 april 1999 - Onderwijsgroep Haaglanden en Cisco Systems maken vandaag bekend dat de Onderwijsgroep als eerste opleidingsinstituut in Nederland deelneemt aan het Cisco Networking Academy programma. Met ingang van het nieuwe schooljaar zullen tweedejaars studenten van de opleiding technische informatica, studierichting kantoorautomatisering, het programma gaan volgen. Hoofdbestanddeel van het Networking Academy programma is een door Cisco ontwikkeld curriculum, dat via het Web wordt aangeboden en dat studenten opleidt om netwerken te ontwerpen, te installeren en te onderhouden. Onderwijsgroep Haaglanden gaat optreden als regionale Academy, en zal in die hoedanigheid ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie