Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Groningen/Haren

Datum nieuwsfeit: 26-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Groningen 04/26/99

Persberichten District Groningen/Haren/
Maandag 26 april 1999

Fietser maakt verkeerde inschatting
Een 45-jarige fietser uit Groningen is gisterochtend op de kruising Koldingweg-Odenseweg door een auto aangereden. Het slachtoffer fietste met een 46-jarige op de racefiets en dacht nog voor een aanrijdende auto te kunnen oversteken. De 45-jarige man werd echter geraakt, vloog over de motorkap en kwam met zijn hoofd op het wegdek terecht. Hij is met letsel aan schouder en rug overgebracht naar het ziekenhuis, maar mocht na behandeling naar huis. Doordat de man een helm droeg is erger letsel voorkomen.

Kop-staart botsing
Voor de verkeerslichten van de Plantaanlaan is gistermiddag een 50-jarige automobilist uit Etten achter op een 35-jarige automobilist gereden, toen deze voor het oranje licht stopte. De inzittende van de 50-jarige man is overgebracht naar het ziekenhuis met nekklachten.

Man aangehouden na achtervolging
Op het Dampsterdiep is vannacht een 29-jarige man uit Hoogezand Sappemeer aangehouden, omdat hij in een gestolen auto uit Zwolle reed. Op de Europaweg negeerde de man een stopteken en reed vervolgens met hoge snelheid door het rode verkeerslicht van het Dampsterdiep. De achtervolging eindigde op het Poortersplein, waar de auto leeg werd aangetroffen. De bestuurder kon even later toch nog worden gepakt.

Man ligt in portiek
Een 43-jarige man uit Groningen is vannacht in een portiek van de Akerkstraat aangehouden, omdat hij zich daar hinderlijk ophield. Na verhoor is de man weggestuurd.

Autobrand door politie geblust
De politie heeft eigenhandig een in brand staande auto geblust. Op de Bedumerweg werd de politie aangesproken door een man, die vertelde dat er een auto in brand stond in de Molukkenstraat. Vermoedelijk is kortsluiting de oorzaak van de brand geweest. Andere auto?s in de buurt raakten niet beschadigd.

Informatie via bureau voorlichting, tel. 050 599 5010

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie