Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Candle introduceert eBusiness Assurance

Datum nieuwsfeit: 26-04-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Candle introduceert eBusiness Assurance voor het optimaliseren van web sites en Internet-applicaties

Registratie responstijden van web sites vanuit het perspectief van de bezoeker

Nieuwegein, 26 april 1999 - Candle Corporation, ontwikkelaar en leverancier van oplossingen voor de integratie en het beheer van informatiesystemen en applicaties, annonceert eBA*ServiceMonitor en eBA*ServiceNetwork, de eerste monitorsoftware en -service die de ervaring van de klant tijdens het bezoek aan een web site of E-Commerce site, betrouwbaar meet. Deze eBusiness Assurance-oplossingen bieden de eerste kwantificeerbare methoden voor het meten van de efficiëntie van de doorvoersnelheid op commerciële web sites.

eBA*ServiceMonitor meet, verzamelt en rapporteert de responstijd van en de navigatiepatronen op web sites. Het product werkt vanuit het perspectief van de eindgebruiker, en niet dat van het systeem zelf. Dat stelt beheerders van web sites en on-line winkels in staat om snel en eenvoudig de prestaties te meten en op basis daarvan het ontwerp van de web site aan te passen, de manier waarop gebruikers navigeren, of de hele infrastructuur. Daardoor kunnen zij hun klanten de hoogste serviceniveaus leveren.

eBA*ServiceNetwork is een abonneeservice van Candle, die de door eBA*ServiceMonitor verzamelde data in een centrale database opslaat. Managers kunnen vervolgens deze informatie op verschillende manieren gepresenteerd krijgen, of de informatie interactief analyseren via een webbrowser. In essentie biedt deze service bedrijven een on-line executive informatiesysteem (EIS) voor klantenservice - zonder de kosten en de tijd die benodigd zijn om zelf een gegevenspakhuis te bouwen.

"Onze nieuwe eBusiness Assurance-oplossingen bieden bedrijven en IT-managers de gereedschappen die zij nodig hebben om de on-line winkel te bewaken," zegt David Caddis, vice-president Response Time Management & Technology van Candle. "Nu serviceverlening het belangrijkste middel wordt waarmee e-commerce bedrijven zich van elkaar onderscheiden, zullen bedrijven die de beste klantenservice willen bieden, precies moeten begrijpen hoe hun klanten met hun web sites en applicaties voor e-commerce omgaan."

Voordelen van eBusiness Assurance
eBusiness Assurance stelt organisaties in staat om minimale prestatiedrempels te bepalen, na te gaan welke Service Level Agreements (SLA's) vereist zijn, alsook specifieke investeringen te rechtvaardigen die nodig zijn om de prestaties van applicaties te verbeteren. Momenteel meten de meeste bedrijven de prestaties van hun web site door systemen intern te bewaken, of via een service die bepaalde pagina's op de web site benadert. Geen van deze opties levert een werkelijk inzicht in de responstijd van de web site. Omdat een snelle toegang en een goede bruikbaarheid een steeds belangrijker onderdeel van het succes van een web site worden, is het een eerste vereiste om serviceniveaus te kunnen definiëren en de activiteiten van de eindgebruiker te kunnen volgen.

Doordat eBA*ServiceMonitor de activiteiten overziet vanuit het perspectief van de eindgebruiker, wordt er onmiddellijk nauwkeurige informatie over de prestaties van de web site gegenereerd. eBA*ServiceMonitor traceert gebruikers naar land, regio en ISP en biedt daardoor een nauwkeurige en directe representatie van de bezoekers van een Web site. Naast het bijhouden van de eerste en de laatste pagina die een klant bezoekt, alsmede de download-tijden van de verschillende pagina's, registreert de eBA*ServiceMonitor ook belangrijke informatie terwijl de gebruiker de site bezoekt. De totale responstijd wordt uitgesplitst naar netwerktijd, downloadtijd en servertijd.

Aan de hand van verschillende rapportages, stelt de eBA*ServiceMonitor bedrijven in staat om trends te identificeren, bottlenecks te lokaliseren en de prestatiedrempels van applicaties overeenkomstig de SLA's in te stellen. De eBA*ServiceMonitor bewaakt alle componenten die van invloed zijn op de snelheid, waaronder connectietijd, downloadtijd van pagina's, alsmede het startpunt van elke gebruiker en de weg die deze daarna aflegt.

"Pioniers op het gebied van de detailhandel, zoals Sam Walton van Wal*Mart en Stanley Marcus van Nieman Marcus, bezochten geregeld hun eigen winkels, waardoor zij zelf in de praktijk konden zien hoe hun klanten werden bediend," zegt George Brenner, vice-president en algemeen manager eBusiness Application Services van Candle. "Zij konden zien of er lange rijen klanten bij de kassa's stonden en hoe tevreden hun klanten leken. De on-site managers bij 'echte' banken beschikken nog steeds over deze luxe. Met Candle's eBusiness Assurance-oplossingen kunnen on-line bedrijven nu ook de ervaringen van eindgebruiker met hun web sites beoordelen. Daardoor zijn zij in staat om de klantenservice en tevredenheid te verbeteren."

Functionaliteit eBA*ServiceMonitor
Met eBA*ServiceMonitor ontvangt een manager van een E-Commerce site de volgende waardevolle informatie:

- Accurate algemene responstijd voor elke webpagina, zoals die ervaren wordt door de klant;

- De tijd die de klant per webpagina besteedt;
- De 'clickstream', ofwel het pad dat de gebruiker volgt om over de site te navigeren;

- Uitsplitsing van responstijden per client, netwerk, server en individuele objecten op de webpagina's.

Op grond van deze informatie kan het management bepalen wat de minimumvereisten zijn voor een acceptabele service. Omdat de eBA*ServiceMonitor responstijden registreert van alle individuele componenten, kunnen deze gegevens gebruikt worden om vast te stellen welke onderdelen voor verbetering in aanmerking komen, zoals kleinere afbeeldingen op druk bezochte pagina's, een snellere databasetoegang of meer hardware.

eBA*ServiceMonitor volgt het pad van de gebruiker over een web site. Als de site weinig intuïtief is ingericht of cirkelpatronen vertoont, kan dit de gebruiker ontmoedigen of frustreren, met als resultaat dat hij de web site verlaat. Deze oplossing toont de route die gebruikers meestal kiezen om bij de kernfunctie van een web site te arriveren, bijvoorbeeld het kopen van een boek, het betalen van een rekening of het plaatsen van een effectenorder.

Met behulp van een Java-applet die gestart wordt wanneer een gebruiker de web site betreedt, volgt eBA*ServiceMonitor de activiteiten van de gebruiker op de site. eBA*ServiceMonitor volgt gebruikers alleen op het moment dat zij de site bezoeken en plaatst geen 'cookies' op het systeem van de gebruikers. Daardoor wordt hun privacy beter beschermd.

eBA*ServiceNetwork
Het eBA*ServiceNetwork is een abonneeservice die Candle voor haar klanten opzet en beheert. Deze service biedt dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of driemaandelijkse informatie over hoe klanten de web site gebruiken, over de geleverde serviceniveaus, capaciteit en bewaking van E-Commerce sites. Klanten kunnen er ook voor kiezen om Candle alles te laten configureren en installeren, waarna hun eigen IT-afdeling het beheer ervan overneemt. Ook kan het beheer van deze oplossing worden uitbesteed aan derden.

eBA*ServiceNetwork stuurt de informatie die met behulp van de eBA*ServiceMonitor verzameld wordt naar een gegevenspakhuis over het Roma Network van Candle, dat een beveiligd transport- en managementsysteem vormt voor Candle's Response Time Network. Dit gegevenspakhuis is beschikbaar via een beveiligd intranet, dat is voorzien van wachtwoordbescherming en versleuteling en alleen voor geautoriseerde gebruikers toegankelijk is. Een OLAP-programma (on-line analytical processing) stelt gebruikers in staat om relevante gegevens over hun responstijden te achterhalen en in een veelheid van formaten te bekijken.

Systeemvereisten
De eBA*ServiceMonitor ondersteunt de volgende webservers en browsers:

Webservers:

- Microsoft Internet Information Server IIS v. 3.0 of Microsoft Windows NT v. 4.0;

- Apache v. 1.3x op Solaris, HP-UX of Microsoft Windows NT;
- Netscape Enterprise Server, FastTrack Server v. 3.x op Solaris, HP-UX of Microsoft Windows NT.

Webbrowsers:

- Netscape v. 3.0 en hoger;

- Microsoft Internet Explorer v. 3.0 en hoger;
- Elke voor Java geschikte browser.

Prijzen en beschikbaarheid
De prijzen voor eBA*ServiceMonitor beginnen bij $1995 voor een starterspakket dat maximaal tien URL's op een webserver meet. Zakelijke configuraties zijn doorgaans geprijsd vanaf $100.000 en meer, afhankelijk van de omvang en de configuratie van de E-Commerce site. De prijzen voor het eBA*ServiceNetwork variëren afhankelijk van de vereisten van de klant. Beide oplossingen zijn sinds 16 april jl. beschikbaar.

Over Candle Corporation
Candle Corporation is gevestigd in Santa Monica in Californië en is de toonaangevende ontwikkelaar en leverancier van Solutions for Networked Businesses. Om klanten te helpen hun applicaties te koppelen, te integreren en te beheren, biedt Candle producten, oplossingen en services aan. Deze bestrijken de gebieden van applicatie-integratie en -beheer, messaging middleware en prestatie- en beschikbaarheidsbeheer. Meer informatie over Candle Corporation is te vinden op het World Wide Web op adres: www.candle.com.

Voor meer informatie:Candle Benelux, tel.: 030 600 35 00, contactpersoon: Jacqueline Schakenraad, (e-mail: (jacqueline_schakenraad@candle.com))

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Westinghouse' accelerator WeLink(TM) stimuleert innovatie kernenergie
Westinghouse' accelerator WeLink(TM) stimuleert innovatie kernenergie BRUSSEL-(BUSINESS WIRE)- Westinghouse Electric Company heeft een nieuwe methode gecreeerd voor vernieuwers die kernenergietechnologie...

TSYS vernieuwt betaalverwerkingsovereenkomst met Rabobank
TSYS vernieuwt betaalverwerkingsovereenkomst met Rabobank COLUMBUS, Ga. & UTRECHT, The Netherlands-(BUSINESS WIRE)- TSYS (NYSE: TSS) heeft vandaag bekendgemaakt dat Rabobank...

Speedheat heeft warm hart voor regionale sportclub
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

Stop Kamagra start petitie tegen illegale handel in Kamagra
StopKamagra.nl is een petitie gestart voor een betere controle op Kamagra tabletten op de Nederlandse markt. Hiermee hoopt de beweging...

Nederlandse referendum tegen CETA in beeld
Referendum over CETA komt eraan Persbericht – 26 oktober 2016 Referendum over CETA komt eraan Nederland neemt stokje van de...

Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace
Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace SAN FRANCISCO-(BUSINESS WIRE)- Vooruitstrevende en direct werkende datareplicatie is nu beschikbaar voor klanten...

Geen significante afname vluchten Thailand na overlijden koning
Met het overlijden van de Thaise koning bijna twee weken geleden, is in het land een maand van nationale rouw...

Places to work Almere lanceert nieuwe website
Ondernemersplek Places to work in Almere heeft een vernieuwde website. Hierop is nu in één oogopslag te zien dat het...

BankGiro Loterij blijft Spoorwegmuseum steunen
De BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland, verlengt haar bijdrage aan Het Spoorwegmuseum met vijf jaar. Sinds 2007 heeft het...

Makelaars en huizenverkopers filmen nu zelf woningverkoopvideo's
Veel makelaars maken zelf de verkoopfoto's van hun vastgoedaanbod. Een professionele woningverkoopvideo produceren is echter voor de meeste makelaars en...

ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal
ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal LYON, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- ERYTECH Pharma (Parijs:ERYP) (ADR:EYRYY) (Euronext Parijs: ERYP), de...

Code Oranje afgekondigd: op weg naar een nieuwe democratie
Code Oranje afgekondigd¶ Persbericht Woensdag 26 oktober 2016 Code Oranje afgekondigd Op weg naar een nieuwe democratie Een groep van...

HomeExchange Gold brengt de ruil-ervaring naar nieuw service-niveau
HomeExchange – ‘s werelds grootste huizenruil-netwerk met meer dan 65.000 actieve listings in 150 landen– heeft HomeExchange Gold gelanceerd, een...

Bijna 90 procent Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde
Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Van alle Nederlanders wil...

Greenchoice weer 'Beste uit de Test' Consumentenbond
Duurzame energieleverancier Greenchoice is voor 2016 alweer beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service...

Gemeente Oss gaat administratieve software ‘Op Orde’ gebruiken
De gemeente Oss heeft een contract gesloten met Op Orde, ontwikkelaar van software voor administratieve processen. Dit meldt Jeroen Lugte,...

Verzekeringsmaatschappijen beïnvloeden onbewust consument
Recentelijk heeft het de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een persbericht gepubliceerd over het gebruik van gedragswetenschappen in de marketing. Hierin...

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...