Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Microsoft toont mogelijkheden Internetworking Event

Datum nieuwsfeit: 27-04-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Microsoft toont mogelijkheden Office 2000 en Windows 2000 op Internetworking Event

Schiphol-Rijk, 15 maart 1999 - Microsoft neemt deel aan het komende Internetworking Event, dat van 27 tot en met 29 april 1999 in de RAI te Amsterdam wordt gehouden. Deze netwerk- en Internet-beurs is gericht op managers, marketingspecialisten op het gebied van nieuwe media, dealers en distributeurs. Voor het Internetworking Event bestaat een grote belangstelling. Deze beurs trok vorig jaar bijna 20.000 bezoekers en er wordt dit jaar opnieuw een groei van de bezoekersaantallen verwacht. Microsoft zal tijdens deze beurs informatie geven over huidige en toekomstige producten, waaronder Office 2000, Windows 2000, Small Business Server 4.5, BackOffice 4.5 en Internet Explorer 5.0.

Microsoft zal op het Internetworking Event tevens de mogelijkheden illustreren van haar Digital Nervous System (DNS)-concept. Onder een DNS, een 'digitaal zenuwstelsel', verstaat Microsoft geen besturingssystemen of applicaties, maar de infrastructuur, de opbouw, het gebruik en het uitwisselen van informatie en kennis binnen een organisatie maar ook extern met klanten en toeleveranciers, onder andere via Internet. Dit gehele concept inclusief de invulling met concrete apparatuur en software, is zeer flexibel, zodat een organisatie haar infrastructuur snel kan aanpassen aan nieuwe omstandigheden.
Microsoft zal op haar stand, die een oppervlakte heeft van 352 vierkante meter, nauw samenwerken met een groot aantal partners. Gespecialiseerde Microsoft Certified Solution Providers zullen aan de hand van DNS-scenario's oplossingen presenteren die zij ontwikkeld hebben voor het Platform 2000 (Office 2000 en Windows 2000). Het gaat hierbij om de volgende scenario's: commerce (Site Server), knowledge management (Office, Outlook en Exchange), business operations (SQL Server) en infrastructure. De volgende partners zullen oplossingen presenteren voor de bovengenoemde scenario's:

* Knowledge management: Raet Systems & Service, Datad Informatisering, e-office, Marketech, Syntegra, Software Connection, Kender Thijssen;

* Commerce: UCC, Dedicate Group, VX8000, Inter Access;
* Operations: CSS Rocomp, BBS, Motherwell, Scope;
* Infrastructure: VAI, Computer Company.

Sessies over Windows 2000 en Office 2000
Op 27 en 29 april houdt Microsoft tijdens de Internetworking Event in het RAI-congrescentrum twee sessies over Windows 2000 (27 april) en Office 2000 (29 april). Tijdens deze twee uur durende sessies zullen alle aspecten, waaronder gebruikersfunctionaliteit, implementatie, beheersmogelijkheden en ontwikkeling van deze nieuwe producten de revue passeren. Office 2000 wordt een belangrijk onderdeel van het knowledge management en de data analyse binnen organisaties. Daarnaast komt Office 2000 als ontwikkelomgeving aan bod.

Met Office 2000 zullen ontwikkelaars en leveranciers van oplossingen de verschillende componenten van deze 'suite' eenvoudiger dan ooit kunnen combineren met Microsoft Exchange Server. Als gevolg daarvan zullen er in de nabije toekomst krachtige oplossingen op de markt komen voor de optimalisering van werkstromen, het bijhouden en aansturen van projecten en de communicatie met klanten.

Microsoft Windows 2000 is gegrondvest op de krachtige, betrouwbare, schaalbare, flexibele en beheersbaare Windows NT-technologie. IT-professionals die streven naar een optimalisering van hun IT-infrastructuur moeten nu al rekening houden met Microsoft Windows 2000 in hun evaluatie en planning. Windows 2000 biedt voordelen op het gebied van beheer, ondersteuning van applicaties, netwerkinfrastructuur, communicatie en distributie van informatie.

Microsoft
Sinds de oprichting in 1975 heeft Microsoft zich ten doel gesteld om voor de PC software te creëren die mensen waardevolle mogelijkheden biedt, zowel thuis als op het werk en op school. Microsoft's visie 'een computer op ieder bureau en in ieder huis', is nu geïntegreerd met Internet, hetgeen het bereik van de PC en haar gebruikers verruimt. Als 's werelds grootste softwareleverancier levert het bedrijf innovatieve producten die doorlopend worden afgestemd op de behoeften van de klant. Het productaanbod omvat besturingssystemen, server-applicaties, applicaties voor zakelijk en privé-gebruik en tools voor het ontwikkelen van bedrijfsbrede zakelijke en Internet-applicaties. Microsoft biedt tevens online diensten, geeft personal computerboeken uit en levert hardware, waaronder toetsenborden en muizen. De producten van Microsoft zijn geschikt voor vrijwel alle PC's, beschikbaar in meer dan dertig talen en worden in meer dan vijftig landen verkocht.

Voor meer informatie:
Microsoft B.V., Aurelia C. van den Berg, Press & Public Relations Manager, telefoon: +31 (0)20 - 500 12 32,
Microsoft N.V., Els Stevens, Press Relations, telefoon: +32 (0)2 - 730 39
14,
Monogram Communication Strategies (MCS) BV, Perlita Fränkel, telefoon: +31 (0)23 - 562 82 08.

Dit persbericht en andere persinformatie van Microsoft kunt u ook vinden op de Microsoft BV website op pagina www.microsoft.com/benelux/press/.

Microsoft, Windows NT(tm) en Windows® zijn hetzij gedeponeerde handelsmerken hetzij handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere merk- en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectieve houders.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie