Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bezoekersaantal website gemeente Haarlem stijgt

Datum nieuwsfeit: 27-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlem

Website Gemeente Haarlem 33.300 hits in een jaar

Van de web-site van de gemeente Haarlem die op 18 februari 1998 werd geopend, wordt sinds 22 april 1998 gemeten hoeveel mensen deze bezoeken. Nu, precies één jaar later, hebben meer dan 33.000 mensen de Haarlemse site bezocht. De rubrieken die daarbij het meest worden bezocht zijn onder andere evenementen, persberichten en gemeentelijke diensten. Het hoogste aantal hits op één dag is 205 en werd gehaald op 15 maart 1999.

Gestaag stijgend aantal bezoeker

Het aantal bezoekers laat een continue stijging zien van ongeveer 300 per week bij aanvang van de meting in april 1998 tot ongeveer 800 per week in april 1999. Op werkdagenbezoeken gemiddeld 140 tot 190 mensen de site, in het weekend 50-70.

Steeds belangrijker communicatiemiddel

Internet is een steeds meer gebruikt en daardoor belangrijker communicatiemiddel aan het worden. Dat geldt ook voor overheidssites, zoals het Digitaal Stadhuis Haarlem. De consequentie daarvan is dat vele sites permanent "under construction" zijn. Ook de Haarlemse site wordt de komende maanden verder up-to-date gehouden en uitgebreid en blijft daardoor aantrekkelijk voor bezoek en een belangrijk instrument in de dienstverlening van de gemeentelijke organisatie.

27 april 1999 .

persberichten

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie