Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ondernemingskamer handhaaft voorzieningen in Gucci-zaak

Datum nieuwsfeit: 27-04-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ondernemingskamer handhaaft voorzieningen in Gucci-zaak

Amsterdam, 27 april 1999 - Gucci Group N.V. heeft kennis genomen van de beslissing van de Amsterdamse Ondernemingskamer om de bij eerdere hoorzittingen ingestelde voorzieningen te handhaven tot de uitspraak van de Ondernemingskamer, welke nu is gepland voor donderdag 27 mei om 10 uur 's-ochtends.

Gucci begrijpt dat de Ondernemingskamer hiermee nog geen oordeel heeft uitgesproken en uitsluitend de status quo heeft gehandhaafd en verduidelijkt, hangende de uiteindelijke beslissing. Gucci kijkt uit naar de conclusies van de afwegingen van de Ondernemingskamer en herhaalt haar toezegging te zullen blijven handelen in overeenstemming met de belangen van al haar aandeelhouders, medewerkers en andere belanghebbenden.

In lijn met de beslissing van de Ondernemingskamer vandaag zal Gucci geen datum bepalen voor -of oproep doen tot- haar jaarlijkse Algemene Aandeelhouders-vergadering totdat de Ondernemingskamer haar beslissing bekend heeft gemaakt op 27 mei a.s.

Gucci Group N.V. is één van 's-werelds leidende ondernemingen op het gebied van ontwerp, productie en distributie van persoonlijke luxeproducten van topkwaliteit. De collectie omvat leerproducten, schoenen, dassen en shawls, confectie, horloges, geschenken, juwelen, make-up en parfums. De onderneming exploiteert eigen winkels in belangrijke markten wereldwijd en verkoopt via franchise winkels, duty-free boetieken en vooraanstaande warenhuizen en gespecialiseerde winkels. De aandelen van Gucci Group N.V. zijn genoteerd op de New York Stock Exchange en de Amsterdam Stock Exchange.


-einde van dit persbericht-.

Mediacontacten:
Nederland
Burson-Marsteller (31) 70 362 4861
Ted de Wit

Groot-Brittannië Brunswick (44) 171 404 5959
Simon Holberton, Helen Precious, Katie Bell

Investor Relations:
Gucci Group N.V.
Bob Singer (39) 055 7592 460
Enza Dominijanni(39) 055 7592 205

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie