Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 27-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Dinsdag 27 April

DIEFSTAL UIT WONING ('s-Hertogenbosch)

Maandagnacht zijn uit een woning aan de Koningshoeven in 's-Hertogenbosch een geldbedrag van ruim f.1000,00 en twee bankpasjes gestolen. De bewoner sluit niet uit dat hij bij zijn thuiskomst die nacht de sleutels op de voordeur heeft laten zitten. Zij sleutelbos is namelijk in de omgeving van zijn woning terug gevonden

INBRAAK IN VRACHTAUTO ('s-Hertogenbosch)

Maandagavond werd bij de politie aangifte gedaan van diefstal uit een aan de Goudenheuvel geparkeerde vrachtauto. Het linker portierslot was geforceerd en uit de auto zijn twee zendbakken, antennes en een 100-ral tachograafschijven gestolen. Bij het wegrijden ontdekte de chauffeur dat er ook nog eens ongeveer 300 liter diesel uit de tank was verdwenen.

AUTO UITGEBRAND (Rosmalen)

Op de Dorpsstraat vatte een personenauto tijdens het rijden spontaan vlam. De brandweer heeft het vuur gedoofd. De auto brandde geheel uit. Medewerkers van de gemeentelijke dienst beheer openbare ruimte moesten er aan te pas komen om het wegdek te reinigen.

MISHANDELD ('s-Hertogenbosch)

Een 42-jarige prostituee is dinsdagnacht in de Schilderstraat mishandeld door een onbekend gebleven man. De onbekende man pakte binnen een zogenaamde ruitentikker uit zijn zak en sloeg daarmee meerdere malen op het hoofd en de armen van de vrouw. Zij liep daardoor een hoofdwond en enkele builen op. Omdat de vrouw hard begon te roepen rende de man de zaak uit. Hij liet daarbij in zijn haast zijn schoenen en de ruitentikker achter.

LICHT GEWOND BIJ AANRIJDING ('s-Hertogenbosch)

Op de Hervensebaan is vanmorgen een 14-jarige fietsster uit Rosmalen licht gewond geraakt. Zij werd bij het oversteken aangereden door een vanaf de Bruistensingel komende en over de Hervensebaan rijdende bestelauto die werd bestuurd door een 22 jarige Eindhovenaar. Naar de juiste toedracht van het ongeval wordt een onderzoek ingesteld. De fietsster is per ambulance voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd.

Op de Hooge Steenweg botste vanmorgen een 16-jarige fietsster tegen het portier van een bestelauto, welke op dat moment geopend werd. Zij kwam ten val, is voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd maar kon na behandeling weer naar huis.

KINDEREN AANGEREDEN (Rosmalen)

Vanmorgen zijn nabij de kruising van de Oude Baan met de Debussylaan in Rosmalen twee kinderen uit Rosmalen, 6 en 7 jaar oud aangereden door een personenauto die werd bestuurd door een 32-jarige inwoner van Rosmalen. Een automobiliste kwam vanuit de Debussylaan het kruisingsvlak oprijden met de bedoeling om rechts af te slaan. Zij bracht haar auto half op de rijbaan van de Òude Baan tot stilstand en gaf de kinderen een teken dat zij konden oversteken. Op dat moment kwam de 32-jarige Rosmalenaar met zijn auto over de Oude baan het kruisingvlak oprijden. Zijn uitzicht werd hem door de stilstaande auto ontnomen tengevolge waarvan hij de overstekende kinderen niet opmerkte. De schade bleef beperkt tot wat schaafwonden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie