Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Klachtenregeling Openbaar Primair Onderwijs Delfzijl

Datum nieuwsfeit: 27-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Delfzijl

INFORMATIE

27-04-1999

Klachtenregeling Openbaar Primair Onderwijs gemeente Delfzijl

Elke schoolbestuur is verplicht tot het in het leven roepen van een klachtenregeling voor het primair onderwijs. De gemeente Delfzijl is voornemens de modelregeling van de Vereniging Openbare Scholen en de Vereniging Nederlandse Gemeenten te gebruiken.

Deze regeling regelt de manier waarop het schoolbestuur met klachten dient om te gaan. Naast ouders en leerlingen kan eenieder die deel uitmaakt van de schoolgemeenschap klachten indienen. Deze kunnen betrekking hebben op gedragingen en beslissingen van het bestuur en personeel en ook op gedragingen van anderen die deel uitmaken van de schoolgemeenschap.

De medezeggenschapsraden worden op dit moment gevraagd in te stemmen met de regeling. Als zij hiermee instemmen zal de gemeente de regeling definitief vaststellen. De beoogde invoeringsdatum van de regeling is 01-08-1999 of indien mogelijk eerder.

__

Nadere inlichtingen over dit bericht verstrekt J.J. Geuken, telefoon 0596-639380.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie