Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerking natuur- en milieu-educatie Gooi en Vechtstreek

Datum nieuwsfeit: 28-04-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Samenwerking natuur- en milieu-educatie van de grond

Zaandam, 28 april 1999 - In de regio Gooi en Vechtstreek hebben 22 organisaties besloten nauwer te gaan samenwerken op het gebied van natuur- en milieu-educatie (NME). Dit doen zij door de Stichting Coördinatie Natuur- en Milieu-educatie Gooi en Vechtstreek op te richten.

In de regio Gooi en Vechtstreek zijn tientallen organisaties betrokken bij natuur- en milieu-educatie. Het gaat om overheden en nutsbedrijven, natuur- en milieu-organisaties en onderwijsondersteunende instellingen. Voorbeelden van NME-activiteiten zijn excursies, tentoonstellingen en lessen op scholen. Door een betere samenwerking willen de organisaties een betere samenhang in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie