Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Studiedag 'Optisch meten en Visiontechnologie'

Datum nieuwsfeit: 29-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Novem

Studiedag 'Optisch meten en Visiontechnologie in de Industrie

29/4/1999 29/4/1999
Novem-kantoor, Utrecht

Met optiek kunnen allerlei parameters on processen worden gemeten. Temperatuur, druk en flow zijn eenvoudig meetbare parameters, maar werkelijk interessant wordt het om de concentratie en grootte van deeltjes in vloeistoffen of gassen optisch te meten. Of wat te denken van het meten van de zuurtegraad (pH) met een optische opnemer die buiten de vloeistof is geplaatst?

Besloten Studiedag
Veel creatieve en innovatieve optische meetmethoden zullen de revue passeren tijdens de studiedag 'Optische meetmethoden en visiontechnologie' die op 29 april 1999 bij Novem in Utrecht wordt gehouden.
De studiedag is toegankelijk na aanvraag van een uitnodigintg; op deze manier wil Novem een goede balans brengen in de deelnemers uit enerzijds de aanbodzijde van producenten/leveranciers/ontwikkelaars en anderzijds de toepassende industrie.
Naast optische meetmethoden wordt ruim aandacht gegeven aan visiontechnologie en beeldherkenning. Zo maakt de glasindustrie en de chemische industrie reeds gebruik van nieuwe technologie om beelden real time te analyseren en daar processen op te sturen. Indien u belangstelling hebt om de studiedag bij te wonen, wordt u verzocht contact op te nemen met Ir. D. Both, tel. (030) 2393 429 of e-mail: (d.both@novem.nl)

Bestemd voor:
Toepassende industrie, leveranciers en ontwikkelaars van sensortechnolgie

Deelname:
Deelname is alleen mogelijk na aanvrage van een uitnodiging via Ir. D. Both, tel (030) 2393 429 of e-mail (d.both@novem.nl)

Aanvraag aanmeldingsformulier: (d.both@novem.nl)

A9916AO1

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie