Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Haagse Koninginnenach live op Radio West

Datum nieuwsfeit: 29-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

KONINGINNENACH LIVE OP RADIO WEST

20 april 1999

Radio West zendt het Haagse muziekfestijn 'KoninginneNach' rechtstreeks uit. In dit programma zijn live concerten te beluisteren van Ilse de Lange, Rory Block en Bløf, Zuccher en de Haagse bands Easy Meat, The Bluesscatters en Grof Geschut. Daarnaast zijn sfeerreportages van Sjaak Bral en Hans Vandenburg te horen en interviews met artiesten. Op donderdag 29 april begint dit muziekfeest bij Radio West om 19.00 uur en eindigt op vrijdag 30 april om 02.00 uur.

Op Koninginnedag, vrijdag 30 april, zendt Radio West eveneens een speciaal programma uit. Overdag staan de programmas volop in het teken van oranje. s Avonds is via Radio West het traditionele Koninginneconcert van het Residentie Orkest rechtstreeks te beluisteren.

PROGRAMMASCHEMA RADIO WEST - DO. 29 APRIL 1999

(tot 19.00 uur normale programmering.)

19.00-02.00 uur KoninginneNach. Tot 02.00 uur rechtstreekse uitzending vanaf de Haagse KoninginneNach met interviews, sfeerreportages van Sjaak Bral en Hans Vandenburg en live concerten van Ilse de Lange, Rory Block en Bløf, Zuccher en de Haagse bands Easy Meat, The Bluesscatters en Grof Geschut.

PROGRAMMASCHEMA RADIO WEST - KONINGINNEDAG, VR. 30 APRIL 1999

00.00 uur KoninginneNach. Vervolg rechtstreeks verslag KoninginneNach. 02.00 uur De Nacht door met muziek. De muzikale nacht. 08.00 uur Radio West met Annemiek van der Laan. Met onder meer een reportage over de gebeurtenissen op KoninginneNach en een vooruitblik op de oranje-gebeurtenissen. 09.00 uur Radio West met Ben Zwaan. Vanuit de studio aan het Buitenhof met onder meer live muziek en diverse oranje-gasten . 12.00 uur Radio West met Linda Vosjan. Met veel oranje-nieuws. 14.00 uur Rood-wit-blauw. Cabaret en muziek. 17.00 uur Radio West met Linda Vosjan. Met veel 'oranje-nieuws'. 18.00 uur Radio West met Hans Pars. Het gesprek van de dag. 19.00 uur Het Koninginneconcert. Klassieke muziek met onder meer de recht-streekse weergave van het Koninginneconcert, gegeven in Den Haag door het Residentie Orkest onder leiding van Evgenii Svetlanov. 23.00 uur Met het oog op morgen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie