Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Unisys zendt aandeelhoudersvergadering uit via Internet

Datum nieuwsfeit: 29-04-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Op 29 april aanstaande zendt Unisys haar jaarlijkse aandeelhoudersvergadering live uit via het Internet. De vergadering vindt plaats om 9.30 locale tijd (1.30 nederlandse tijd) in Philadelphia en is te volgen via www.unisys.com/Investor

Unisys CEO Larry Weinbach brengt tijdens de vergadering een verslag uit van de resultaten die Unisys behaald heeft, en geeft de strategie en de verwachtingen voor de toekomst.

Unisys wil met deze 'Webcast' alle individuele geonteresseerden de gelegenheid geven de dynamische vergadering bij te wonen. De investor-pagina op de Website geeft alle informatie over Unisys die interessant kan zijn voor investeerders, zoals financiele resultaten, managementpresentaties, jaarverslagen en fact sheets.

Unisys
Met ruim 33.000 werknemers verdeeld over 100 vestigingen en een omzet van ruim 7 miljard dollar in 1998 is Unisys iin van de grootste system integrators ter wereld. Unisys Nederland heeft circa 1000 werknemers en is gevestigd in Amsterdam. Unisys biedt haar klanten - die met name afkomstig zijn uit sectoren als transport, telecommunicatie, financikle dienstverlening en overheid - complete IT-oplossingen samengesteld uit services, hard- en software. De consultancy van Unisys is daarbij volledig leveranciersonafhankelijk en de expertise strekt zich uit over diverse platforms.

Unisys Nederland kent drie business units: Unisys Information Services, Unisys Global Customer Services en Unisys Computer Systems. Unisys Information Services biedt marktspecifieke applicaties met specialisaties op gebieden als imaging & workflow, outsourcing, call center automation, telecommunicatie, de millenniumproblematiek en euroconversie. Unisys Global Customer Services biedt netwerkintegratie, desktopservices en ondersteuning op het gebied van gedistribueerde computeromgevingen. Unisys Computer Systems biedt hard- en software met bijbehorende consultancy, gebaseerd op een unieke combinatie van bewezen mainframe-technologie en Windows NT-omgevingen. Daarnaast is in Amsterdam ook het hoofdkantoor gevestigd voor Unisys Telecom, de unit die alle Europese telecommunicatieactiviteiten covrdineert en afhandelt.

Meer informatie over Unisys is te vinden op de Web-site: www.unisys.nl

Voor meer persinformatie:
Unisys Nederland NV
Erwin Zijlstra, Country Communications Manager
Telefoon: 020 565 8647
E-mail: (erwin.zijlstra@unisys.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie